Louis' Lounge | Sinterklaas gaat cupknallen en verbreekt record

Jim en Herman verwelkomen Sinterklaas
Jim en Herman verwelkomen Sinterklaas © Omroep West
REGIO - Presentatoren Jim van der Deijl en Herman Nanninga brengen op maandag, woensdag en vrijdag het laatste WK-nieuws uit de regio in Louis' Lounge. Dit zijn de hoogtepunten uit de aflevering van maandag 5 december, met onder andere Sinterklaas die een betere score neerzet dan Verheydt bij cupknallen.
Niemand minder dan Sinterklaas was te gast in Louis' Lounge. Voor de goedheiligman werd het bezoek aan Herman en Jim zelfs nog mooier toen Ricardo Kishna afbelde om te komen cupknallen. Nu mocht de Sint zelf aan de bak. In zijn oranje onderbroek schoot Sinterklaas de scores van Boy Kemper en Thomas Verheydt aan diggelen.
De Spanjaard krijgt bij het spel cupknallen vijf ballen waarmee hij bekers van tafel moeten schieten. Knalt hij een cup raak, dan krijgt hij punten. Alleen hebben Jim en Herman ook wat huisraad van Louis en Truus van Gaal op tafel gezet. Als hij een van die attributen raakt, dan volgen er strafpunten. De laatste bal die wordt geschoten is dubbele punten waard; zowel positief als negatief.
Bekijk hier de hele aflevering van Louis' Lounge:
Louis' Lounge aflevering 8