Uitslagen amateurvoetbal: VVSB is periodekampioen, ruime overwinning voor Quick

VVSB viert een doelpunt
VVSB viert een doelpunt © Orange Pictures
REGIO - Bekijk hier alle uitslagen en doelpuntenmakers van de regioclubs in de tweede en derde divisie.

• 1-5 George
De wedstrijd tussen GVV Unitas en Quick is voor beide ploegen belangrijk in de middenmoot van de Derde Divisie Zondag. Bij winst kunnen de Hagenaren het gat naar Unitas verkleinen naar twee punten. Na vier minuten kwamen ze echter op achterstand, via Omar Boulamhayan. Quick stelde nog vóór het rustsignaal orde op zaken en pakte via Frank van der Heijden en Enoch George de voorsprong. In de tweede helft liep de score nog op tot 1-5, met dank aan twee doelpunten van Nabil Haddadi en het tweede doelpunt van George.
VVSB - Hercules: 2-0 (1-0)
  • 1-0 George
  • 2-0 Bakker
VVSB beleefde zondag een perfecte middag. Niet alleen werd door de 2-0 overwinning op Hercules het periodekampioenschap gepakt, maar ook vanuit Berkel en Rodenrijs ontving VVSB goed nieuws. Koploper ADO'20 leed een ruime nederlaag op bezoek bij TOGB en verloor met maar liefst 6-0. Dit betekent dat het gat tussen de twee teams nu slechts één punt bedraagt. De onderlinge confrontatie op 26 februari zal voor VVSB dan ook draaien om het veroveren van de koppositie.

Scheveningen - Jong Sparta: 0-0 (0-0)
Op Sportpark Houtrust vielen er geen doelpunten. Scheveningen was wel de betere ploeg in eigen huis. Trainer John Blok gaf dan ook aan, teleurgesteld te zijn in het resultaat. 'We hebben het wel uitstekend gedaan vandaag. Het wordt elke week een stukje beter, met de teamgeest zit het wel goed.' Lorenzo van Kleef speelde namens de thuisploeg tegen zijn oude ploeg, maar had een middag om snel te vergeten. Hij moest met een hoofdblessure naar de kant.
  • 1-3 Wendt
Noordwijk was vrij kansloos tegen Kozakken Boys. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Johnny Lommers maakte de eerste twee goals namens de bezoekers uit Werkendam. De 0-3 kwam van middenvelder Gwaeron Stout. Laat in wedstrijd maakte Emiel Wendt nog de 1-3 voor Noordwijk, maar het mocht niet meer baten.
Quick Boys - Koninklijke HFC: 1-1 (0-1)
  • 0-1 Eddachouri
  • 1-1 Hulleman (e.d.)
Quick Boys ontsnapte aan een nederlaag tegen Koninklijke HFC, door een eigen doelpunt van HFC-verdediger Jim Hulleman na ongeveer een uur spelen. De Katwijkers blijven door het gelijkspel op de zesde plaats in de tweede divisie.
Jong Volendam - FC Lisse: 2-2 (2-0)
  • 1-0 Johnson
  • 2-0 Wouter
  • 2-1 Klijbroek
  • 2-2 Klijbroek
Rode kaarten: Koene (Lisse), Abdellah (Jong Volendam)
In Volendam is Lisse teruggekomen van een 0-2 achterstand. Jeffrey Klijbroek was de man van beide goals. De Lissenaren nemen daarmee een punt mee uit het vissersdorp. De wedstrijd eindigde met tien tegen tien. In de tweede helft kregen Koene, van FC Lisse, en Waleed Aït Abdellah van de thuisploeg, de rode kaart.
OFC Oostzaan - Katwijk:1-3 (1-3)
  • 1-0 Butter
  • 1-1 Schulte
  • 1-2 Suleiman
  • 1-3 El Azzouti
Katwijk heeft de bekernederlaag tegen Spakenburg goed verwerkt. De regerend kampioen won voor de vijfde keer op een rij en verkleinde het gat met koploper AFC tot acht punten.
De Treffers - Rijnsburgse Boys: 1-2 (0-1)
1-0 Den Dekker
1-1 Ros
1-2 Hilterman
Rode kaart: Kornelis (De Treffers)
Rijnsburgse Boys heeft nummer drie De Treffers met 1-2 verslagen. Nadat de tegenstander uit Groesbeek rood kreeg, buitte de ploeg uit de Bollenstreek de man-meer-situatie goed uit.

Rode kaarten: Zada (Hoek)
Ter Leede blijft na de nederlaag tegen Hoek in de middenmoot staan. Het gat met de degradatieplaatsen is slechts drie punten.
VVOG - Rijnvogels: 1-3 (1-2)
  • 0-1 Bakker
  • 1-1 Zwart
  • 1-2 Rutgers
  • 1-3 onbekend (e.d.)
Rijnvogels heeft in Harderwijk eenvoudig gewonnen van VVOG. De Katwijkkers gingen met een 1-2 voorsprong de rust in. Deze werd in de tweede helft uitgebreid door een knullig eigen doelpunt van VVOG.
  • SteDoCo - Excelsior 31: 0-1
  • Sportlust - Barendrecht: 2-0
  • ACV - Staphorst: 1-1
  • Harkemase Boys - Volendam: 1-1
  • DOVO - Urk: 4-0
  • Sparta Nijkerk - GVVV: 0-0
  • ASWH - DVS: 0-0