Uitslagen amateurvoetbal: Overwinningen voor VVSB en Quick

Leroy George was met twee goals van grote waarde voor VVSB
Leroy George was met twee goals van grote waarde voor VVSB © Orange Pictures
REGIO - Bekijk hier alle uitslagen en doelpuntenmakers van de regioclubs in de tweede en derde divisie.
Zaterdag 1 april -

Tweede divisie

Noordwijk - Scheveningen: 0-2 (0-1)
  • 0-1 De Niet
  • 0-2 Peters
Scheveningen heeft goede zaken gedaan in de strijd om handhaving. Er werd in Noordwijk een simpele overwinning geboekt. De ploeg van trainer John Blok staat nu dertiende met zes punten voorsprong op een nacompetitieplek.
FC Lisse - AFC: 0-0 (0-0)
Lisse heeft tegen koploper AFC doelpuntloos gelijkgespeeld. Dat betekent de derde 0-0 op rij voor FC Lisse. Door de puntendeling kan AFC niet uitlopen op naaste belagers Rijnsburg en Katwijk.
Jong FC Volendam - Quick Boys: 1-4 (0-2)
  • 0-1 Runderkamp
  • 0-2 El Kachati
  • 0-3 Runderkamp
  • 0-4 Kamp
  • 1-4 Wouter
Quick Boys kwam in Volendam geen moment in de problemen. Door onder meer twee doelpunten van Nick Runderkamp won de ploeg van Edwin Grünholz met 1-4. Quick Boys staat zesde in de tweede divisie.
Katwijk - Rijnsburgse Boys: 2-2 (1-2)
  • 0-1 Spruijt
  • 0-2 Van der Moot
  • 1-2 Freriks
  • 2-2 Susan
Rode kaart: Blokland (Katwijk)
In een bloedstollende derby heeft Rijnsburgse Boys een voorsprong weggegeven tegen tien man van de thuisclub. Katwijk-captain Robbert Susan zorgde met een knal in de kruising voor de gelijkmaker. Beide ploegen profiteren daarmee niet van het puntenverlies van AFC tegen Lisse.
Kilian van Mil (Katwijk) is na afloop onwel geworden in de kleedkamer en ter controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht
Robbert Susan staat wéér op als het moet voor Katwijk: 'Boel op sleeptouw nemen'
Scorende Spruijt geniet van zinderende derby: 'Geweldige pot om te mogen voetballen'

• 5-0 Tjin Asjoe
Een afgetekende overwinning voor FC Rijnvogels. Al in de rust was de wedstrijd beslist met een 4-0 voorsprong. In de tweede helft tekende Virigil Tjin Asjoe voor de eindstand.
Urk - Ter Leede: 3-0 (0-0)
  • 1-0 Nagel
  • 2-0 Brands
  • 3-0 Schraal
Ter Leede heeft met 3-0 verloren op Urk. Lucas Nagel maakte de eerste goal van de wedstrijd, waarna de thuisploeg ook nog een penalty kreeg die werd benut door Riekelt Jan Brands. In de slotfase tekende Lucas Schraal voor de eindstand.

VVSB - Blauw Geel'38: 3-2 (1-2)
VVSB boekte zaterdagavond een belangrijke overwinning op Blauw Geel'38. De nummer vier van de ranglijst opende in Noordwijkerhout de score, maar zag VVSB tot twee keer toe langszij komen. Leroy George schoot zijn ploeg uiteindelijk met twee doelpunten naar de overwinning. Dankzij de overwinning loopt de ploeg van Wilfred van Leeuwen geen schade op in de titelstrijd.
Quick - Dongen: 3-1 (2-0)
Quick boekte zondagmiddag de derde overwinning op rij tegen Dongen. Binnen een half uur zorgde Oukhattou voor een comfortabele 2-0 voorsprong. Dongen scoorden een aansluitingstreffer, maar in de blessuretijd werd de wedstrijd door Bouaouzan in het slot gegooid.
  • 1-0 Oukhattou
  • 2-0 Oukhattou
  • 2-1 Niet bekend
  • 3-1 Bouyaouzan
ADO'20 - Unitas: 3-0
OJC Rosmalen - Baronie: 3-0
TOGB - Gemert: 3-1
UDI'19 CSU - JOS Watergraafsmeer: 0-1