Rijnsburgse Boys raakt technisch directeur Gerrit Paauw per direct kwijt

De hoofdtribune van Rijnsburgse Boys
De hoofdtribune van Rijnsburgse Boys © Orange Pictures
RIJNSBURG - Technisch directeur Gerrit Paauw heeft per direct zijn taken neergelegd bij Rijnsburgse Boys, zo heeft hij het bestuur donderdagavond laten weten. Bestuurlijke pogingen om Paauw terug te laten komen op zijn besluit waren tot dusver tevergeefs. Wie zijn taken over zal nemen, is nog onbekend.
Gerrit Paauw, bestuurslid technische zaken van Rijnsburgse Boys, heeft het bestuur donderdagavond medegedeeld per direct te stoppen bij de club. Paauw wil nog niet ingaan op de precieze reden voor zijn besluit: 'Ik laat het nog even bezinken en wil verder nog even niets zeggen.'
Ook voorzitter Peter Zandbergen wil niet al te veel kwijt over het vertrek van Paauw. 'Er is wat onenigheid in het bestuur, wat ertoe heeft geleid dat Gerrit deze beslissing heeft gemaakt.' Paauw ontkent zich gepasseerd te voelen in bepaalde bestuurlijke beslissingen.

Tevergeefse pogingen

Het bestuur heeft Paauw later op de avond nog gevraagd terug te komen op zijn besluit, omdat hij volgens Zandbergen 'van enorme waarde is voor Rijnsburgse Boys'. Deze pogingen waren tot dusver tevergeefs.
Het is nog niet bekend wie de taken van Paauw over zal nemen. De timing van het besluit komt op een ongelukkig moment, aangezien Rijnsburgse Boys druk bezig is met de trainer voor het komende seizoen. De kans lijkt groot dat huidig interim-trainer Hein Leliveld zijn contract gaat verlengen. Daarnaast zijn de Rijnsburgers ook bezig met het samenstellen van de selectie voor het nieuwe seizoen.