Spreektijd: het woord is aan jou!

Vanaf maandag 3 oktober laten we jou aan het woord!

In zowel de politiek als de media zien en horen we vaak dezelfde mensen terug. Maar wat leeft er nu echt in onze regio? Vanaf 3 oktober lanceert Omroep West een nieuwe serie waarbij iedereen de kans krijgt om zijn of haar stem te laten horen.

Spreektijd wordt elke werkdag uitgezonden in het TV West Nieuws op TV West, in West komt Thuis op Radio West (tussen 16.00-19.00 uur) en via onze online kanalen (deze website en app) en het Omroep West YouTubekanaal.

Meld je nu aan

Zoekt jouw vereniging nieuwe leden? Wil je een lokale held in het zonnetje zetten? Wil je een beroep doen op de lokale politiek omdat die ene ergernis steeds maar geen aandacht krijgt? Of wil je anderen oproepen om ergens aan bij te dragen? Spreektijd is jouw moment! Deel je persoonlijke verhaal of oproep in een korte, betogende brief van maximaal 1750 karakters. Mocht jouw brief worden geselecteerd, dan komen we naar je toe en kun je de brief zelf voor de camera voorlezen in jouw Spreektijd.

Wil jij ook iets kwijt in Spreektijd? Dat kan! Vul onderstaand reactieformulier in en wie weet komen wij snel bij jou langs om jouw verhaal op beeld vast te leggen en te delen in de uitzending. Natuurlijk kunnen we geen commerciële boodschappen uitzenden. Heb je eerst nog een vraag? Ook die kun je via het reactieformulier stellen, dan komt je vraag meteen bij de juiste personen terecht.