Instellingen

We gaan weer terug naar de jaren '60 op Radio West!

Vanaf zaterdag 6 november staat Radio West weer een week lang helemaal in het teken van de roemruchte jaren '60 met Sweet Sixties!

De jaren '60 waren de jaren van verandering met flower power, hippies en minirokjes. De periode tussen 1960 en 1969 is een bijzondere tijd in de muziekgeschiedenis; de wereld maakt kennis met allerlei artiesten die inmiddels zijn uitgegroeid tot muzikale legendes en er worden platen gemaakt die tot op de dag van vandaag nog steeds veel worden gedraaid.

We gaan op Radio West een week lang terug in de tijd. Denk aan het krankzinnige concert van de Rolling Stones in het Kurhaus in 1964 en de moord op president John F. Kennedy in 1963. En wat dacht je van Open het Dorp in 1962 of het legendarische muziekfestival Woodstock in 1969. Vanaf zaterdag 6 november gaat Radio West een week terug naar de jaren zestig. Zeven dagen lang is alleen maar muziek te horen uit dat decennium en op vrijdag 12 november wordt de week in stijl afgesloten met de meest aangevraagde hits in de Sweet Sixties Top 60. De presentatoren van Radio West halen veel herinneringen op en ook de prijzen in de Westweter ademen de sfeer uit van de zestiger jaren. De hoofdprijs die week bestaat uit een jukebox met de uitstraling van toen, maar met de techniek van nu.

Promotional content

Marjolein en Patrick zijn al helemaal in de stemming!

Sweet Sixties Top 60

Eerder kon je stemmen op jouw favoriete platen uit de jaren '60. De platen met de meeste stemmen komen in de lijst en vormen de Sweet Sixties Top 60. Die lijst is op vrijdag 12 november tussen 14.00-19.00 uur bij Marjolein en Melle helemaal te horen.

De stembus is inmiddels gesloten en de stemmen zijn geteld! Hieronder vind je de hele lijst, waardoor je meteen de volgorde weet van de platen die we op 12 november draaien vanaf 14.00 uur.

Promotional content