Het is december! Dat betekent dat het tijd is voor de Gulste Zender op 89.3 Radio West. Nog geen idee wat je zoal kunt winnen tijdens de Gulste Zender? Neem hieronder een kijkje!

De Gulste Zender

De hele maand december geven we in de radioprogramma’s de Westwekker, Muijs in de Morgen, Aan de Bak, De Lunchshow, Margriet, Studio Haagsche Bluf en UIT! hele mooie prijzen - die ook royaler zijn dan buiten de actieperiode - weg, nog meer dan we normaal gesproken al doen. Naast de vaste prijzen, zoals de Westweter, hebben we de volgende hoofdthema’s per week:

Week 49: Wake-up light van Royal Health Foam

Week 50: ‘Een kerstboom voor een ander'- actie (inclusief versiering)

Week 51: Kaarten voor Corpus in Leiden

Week 52: Dinercheques voor diverse restaurants

Andere leuke prijzen:
Kaarten:
 Je kunt onder andere kaarten winnen voor verschillende voorstellingen zoals voor het Kerstconcert in het Kurhaus, het Omniversum of het Zuiderstrand theater. Ook geven wij kaarten weg voor Winters Delft. 

Gadgets/accesoires: Meer een gadgetliefhebber? Al een tijdje een nieuw horloge op het oog? Ook die zit in ons prijzenpakket! Toch liever een Ray-Ban zonnebril winnen? Die geven wij ook weg!

Sport: 3D glow in the dark minigolf altijd al eens willen proberen? Geen probleem, 89.3 Radio West geeft kaarten weg voor Van der Ende Racing Inn!

De hoofdprijs:
Natuurlijk hebben we ook een hoofdprijs. Elke vrijdag maak je kans op een Wonderbox naar keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een weekendje weg. Stel het je eens voor: overnachten in een heerlijk hotel, de volgende ochtend aanschuiven voor een goed ontbijt... klinkt goed toch!

En natuurlijk nog vele andere geweldige prijzen!

Luister in December naar Radio West op 89.3 en wie weet win jij één van onze leuke prijzen!