Opening Fresh!

Donderdag 29 november werd versmarkt Fresh! feestelijk geopend. In een extra uitzending van de Mall, zijn we aanwezig bij deze druk bezochte opening en we blikken terug op de serie.

Uitzendtijden

Zaterdag 8 december tussen 16:00 en 20:00 uur. Zondag 9 december om 08:00, 10:00 uur en tussen 13:00 en 17:00 uur. Zondag 16 december tussen 13:00 en 17:00 uur.

Realityserie

Drie jaar geleden alweer gaat de eerste schop in de grond van winkelcentrum Leidsenhage. Deze ooit bruisende winkelplek uit de jaren 70 is dan hard aan vernieuwing toe. Met een likje verf en een paar nieuwe tegels is dit niet meer op te lappen. Het moet helemaal anders. Projecteigenaar Unibail-Rodamco-Westfield bouwt hier de grootste winkelbelevenis van Nederland de ‘Mall of the Netherlands'.

In de 6-delige realityserie 'De Mall' volgen we de bouw van een belangrijk onderdeel van deze grootse Mall, de Fresh! Een apart deel waarin vooral eten centraal staat. Zo'n 10 kiosken en 24 winkels zullen onderdeel worden van versmarkt Fresh!. Wij volgen een aantal oud winkliers en nieuwkomers, die straks onderdeel gaan worden van dit foodwalhalla en we volgen de bouw. Wat komt er allemaal kijken bij zo'n enorme verbouwing en gaan ze de openingsdatum in september wel redden?