In ‘Op de Kaart’ gaat een team elke week in een busje op zoek naar wat een bepaalde plek in onze regio zo bijzonder maakt. Doel van het programma is om samen met de inwoners onze mooie regio (weer) op de kaart te zetten!

Kris kras door de regio
Een wijk, dorp, buurt, (natuur)gebied, de inwoners, maar ook bijvoorbeeld een sportvereniging kan per aflevering centraal staan. Elke week rijden Jet, Pim en Annelies kris kras door de regio om één plek onder de loep te nemen. Wat leeft er bij de mensen, hoe gastvrij zijn ze en waar zijn ze trots op? Want er is nog zoveel moois te ontdekken in onze regio!

Stuur het team op pad
Naast de wekelijkse tv uitzendingen van Op de Kaart gaat er ook dagelijks een team met het opvallende busje de regio in om zoveel mogelijk mooie, bijzondere, ontroerende of soms lachwekkende verhalen te verzamelen. Deze verhalen zijn via de website, app en de social media kanalen (Facebook, Instagram en Youtube) van Omroep West te zien. Het team zal ook regelmatig te horen zijn op 89.3 Radio West. Waar moet het team naartoe? Laat het weten!

  • Via Whats app: 070 307 80 07
  • Mail: opdekaart@omroepwest.nl en via social media

Volgende uitzending

23 januari om 17:00

In Op de Kaart rijden we kris kras door de regio op zoek naar verscholen plekjes, mooie verhalen en bijzondere mensen. Er is namelijk nog zoveel moois onontdekt in onze regio.