Inleiding
Het besef dat er een nieuwe realiteit is ontstaan die we maar hebben te accepteren is bij de meeste ondernemers wel doorgedrongen. En als de huidige crisis iets duidelijk heeft gemaakt bij veel ondernemingen, is het wel de slag die gemaakt moet worden om ‘Corona-proof’ te worden. Wij denken daarom in kansen.

TV-Programma
Het zijn voor ondernemers pittige tijden. Ze moeten alles uit de kast halen om in deze coronatijd zaken te doen. Dutch Angle TV en Omroep West willen ze helpen in de televisieserie ‘Frits! Onderneemt in coronatijd’. Onder leiding van oud-wethouder Frits Huffnagel praten drie deskundigen vanuit hun expertise en geven een praktisch advies.
In de uitzending wordt telkens één ondernemer in het bedrijf/ winkel geportretteerd, waarna in de studio het probleem in de coronatijd besproken en vervolgens naar kansen wordt gekeken.
Al pratende kom je vaak tot oplossingen. Het moet soms anders, niet even maar voor de komende jaren.

De ondernemers
In de eerste 4 afleveringen staan de volgende ondernemers centraal:
Aflevering 1, uitzending 30 november: Roel Veltmeijer van GameState, met onder meer een vestiging in Den Haag
Aflevering 2, uitzending 7 december: Dewi Guijt van D Bright Fashion in Voorhout
Aflevering 3, uitzending 14 december: Frank Schermer Voest van Theater Floralis in Lisse
Aflevering 4, uitzending 21 december: Sander Arkenbout van Delfts Brouwhuis (eethuis en biertuin) in Delft

In de vier afleveringen in januari staan de volgende ondernemers centraal: Frank Streefland eigenaar en chefkok van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk, Nicola Hamilton, General Manager van Legoland en Sea Life in Scheveningen, Romina Schut van Merlijn Body & Mind center en TenD Tentverhuur

De experts
In iedere aflevering geven drie experts de ondernemer advies vanuit hun eigen specialismen. Dit zijn onder meer oud-minister van Medische Zorg en Sport Bruno Bruins, oud-ADO Den Haag eigenaar en ondernemer Mark van der Kallen, voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof, salesexpert Viola Markus, duizendpoot Umar Markus, marketeer Nikki Wiesman, wethouder in Rijswijk Armand van de Laar en de Haagse wethouder Saskia Bruines.

Kijk terug: Interactieve Online Netwerkbijeenkomst
Op vrijdag 20 november 2020, de Dag van de Ondernemer, presenteerde Frits! Onderneemt in Coronatijd een speciale Interactieve Online Netwerkbijeenkomst. Met ondernemers aan tafel, maar ook een groot panel van ondernemers via videoverbinding. Bekijk hier deze online live-uitzending terug:


Volgende uitzending

18 januari om 17:00

In deze uitzending wordt telkens één ondernemer geportretteerd, waarna in de studio het probleem in de coronatijd besproken en vervolgens naar kansen wordt gekeken.