Dagelijks tijdens de lunch een overzicht van het nieuws in je mailbox

Wij houden je graag op de hoogte van het nieuws uit jouw omgeving. Dat doen we natuurlijk via onze app, website, radio en televisie, maar ook via onze dagelijkse nieuwsbrief. Deze versturen wij elke dag rond het middaguur via een e-mail naar alle abonnees. In die nieuwsbrief vind je een overzicht van de nieuwsartikelen die op dat moment bovenaan staan in onze app en op de website. Je kunt vanuit de nieuwsbrief meteen doorklikken naar de artikelen die je helemaal wilt lezen of de daarbij behorende video die je wilt bekijken.

Je vindt hier een voorbeeld van deze dagelijkse nieuwsbrief.

Maandelijks een overzicht van alle programma's op Radio West, TV West en online

Maar dat is nog niet alles. Naast de dagelijkse nieuwsbrief, versturen wij ook elke maand een overzicht van alles wat we op radio, tv en online voor je in petto hebben in de maand die komen gaat. Je vindt een duidelijk overzicht welke programma's we gaan uitzenden en wat de onderwerpen daarin zijn. Ook themaweken zoals de Happy Seventies en de Amazing Eighties worden ruim van tevoren aangekondigd, zodat je op tijd jouw stem kunt uitbrengen op jouw favoriete platen. Daarnaast houden we geregeld acties waarbij er exclusief voor de abonnees van de nieuwsbrief een prijs is te winnen. De maandelijkse nieuwsbrief wordt elke maand in de laatste week van de maand verstuurd via een e-mail en daarmee ben jij altijd als eerste op de hoogte van wat we allemaal gaan doen en uitzenden.

Je vindt hier een voorbeeld van deze maandelijkse programma nieuwsbrief.

Hoe kun je je aanmelden?

Dat is heel simpel! Vul je gegevens hieronder in. Je ontvangt daarna meteen een mail in je mailbox waarmee je je inschrijving nog wel even moet bevestigen.

Natuurlijk kun je je op ieder gewenst moment weer uitschrijven voor de nieuwsbrieven.